vrijdag 29 november 2013

Pastasaus met aubergines en olijven

Terwijl de quiches vrolijk in de oven pruttelen heb ik nog wat groenten bij elkaar gescharreld en er een portie pastasaus mee gemaakt. Dat meneer J gisterenmiddag en gisteravond al pasta at is geen bezwaar. Hij kan dat elke dag eten, die mens. Zegt hij. En voor 't gemak neem ik hem op zijn woord.

Uitje fruiten in olijfolie en dan bijvoegen:

  • een teentje look (maar dan uit een tube, de verse look was op!)
  • een dikke koffielepel zelfgemaakte chiliolie
  • een in kleine blokjes gesneden aubergine die ik een half uurtje in gezouten water liet trekken en daarna liet uitlekken
  • een handvol olijven in stukjes gesneden
  • een klets witte wijn om te blussen
  • een blik biotomaten
  • wat gedroogde groene kruiden
  • ik wou er nog kappertjes bij doen maar ik kreeg de bokaal niet open.
Beetje laten pruttelen. Klaar!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten