zondag 25 augustus 2013

Elizabeth and Xavier: perfecte gasten

Yep!

Er zijn er hier nog geland. Ik zat er gisteravond wel mee op de spoed omdat Elisabeth de laatste trede van de trap miste en nu met een opgezwollen enkel geen kant meer op kan.

Maar ze eten graag en Meneer J is maar al te gelukkig dat hij zijn Spaans kan testen en dus valt het allemaal wel mee.

Gisteren waren het rollen met spinazie, feta en cashewnoten en met champignons en feta.


En aardappeltjes met onwaarschijnlijk lekkere kerstomaten uit de serre van familie van Johan. Ik had de aardappels besproeid (bestoven, bestrooid, geboten?) met een mix van olie, chili-olie, look, halloumi en grof zout.


Er was vandaag nog wat over en dus heb ik boel maar weer in de over gezet (Bekentenis: ik had ook mossels klaargemaakt en ik heb de overblijvende exemplaren in een open schelp gelegd en er lookboter over gelepeld (geschept, gespoten, gemikt?). Voor de rest waren er nog gekregen tomaten, komkommers en - oh joy - de GB om de hoek heeft nu ook halloumi. Kortgebakken over een salade met balsamico en goede olijfolie en grof zout en zo...Ik denk - in alle bescheidenheid - dat als uw gasten foto's beginnen nemen van uw eten, dat het dan wel snor zit.


Xavier bleek vandaag overigens ook nog eens jarig te zijn. En dus heb ik in de rapte nog een whisky-brownie gebakken. Dat ging ook vlot binnen, dat!


Wijze mensen, die twee :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten