dinsdag 23 juli 2013

Echt voedsel, en wel nu: pasta met champignons, broccoli en zure room.

Ondanks de hitte vandaag tot nog een stuipje. Ik moest en ik zou echt eten eten. Ik was het beu. Ik kan serieus junken als het op voedsel aankomt, maar dan komt de dag waarop ik alleen maar interesse heb in fruit en groenten. Zo fier als een pauw stond ik daarnet aan de kassa van mijn Gbtje: radijzen, tomaten, komkommer, champignons, broccoli, zure room .... nikske geen vetzakkerij.


  • Broccoli gekookt, pasta gekookt, champignons gebakken, bijkruiden, mengen en afwerken met een klets zure room.
  • Slaatje maken van de komkommer en van die kleine pruimtomaatjes. Heel lekker: kom inwrijven met teentje look. Teentje fijnsnipperen en over de salade strooien. Peper en grof zout.
  • Radijzen wassen en op tafel zetten.
Tadaaaa:




En dat ik me zit af te vragen waarom al die restaurants dat nu zo onwaarschijnlijk moeilijk vinden....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten