zondag 19 mei 2013

Pasta alla Norma


Met een logeur in huis moet de voedelbedeling op hoog tempo doorgaan. Nog wat extra tomaten ingeslaan en de koeklkast verder geplunderd. Staat nu op het vuur te pruttelen: pasta alla norma.

Ui gesnipperd met twee tenen look, beetje (veel) olijfolie en peper en zout. Aanstoven op een hoog vuur.
Twee aubergines in blokjes gesneden en even in koud water met zout laten weken. Bij de uien doen.
Zeven tomaten ingesneden en in kokend water gedompeld, laten ontvellen (ah ja, logeurs dienen ergens voor en ik kan niet tegen tomaten, mijn vingers springen daar gewoon van kapot) en ontpitten en dan ook bij de uien en de aubergines doen en verder laten pruttelen en stoven. En dan een doosje gezeefde tomaten erbij en een klein beetje water en nog wat peper en zout. Et voila:




Ik heb nog een pak gevulde ravioli in de koelkast zitten en die ga ik hier bij serveren. En dan nog wat versgeraspte parmezaanse kaas over, en 't is gebakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten