zondag 26 mei 2013

Gevulde paprika's

Omdat er vandaag nog wel wat tijd is en vanaf volgende week de plakker het huis overneemt probeer ik de gekte wat voor te zijn en dingen te maken die we gemakkelijk in de oven kunnen schuiven.

Ik vond een bijzonder aantrekkelijk recept hier, maar ik moest daar natuurlijk weer een beetje aan foefelen.


Kwartje kilo champignons fijngesnipperd en aangestoofd met wat olie, peper en zout.



In de cutter achtereenvolgens: 3 tenen look, een tiental van die tomaatjes op olie, een handvol gezouten pecannoten, 50 gram panko (paneermeel, maar dan Japans - niet om moeilijk te doen maar omdat ik dat nog in huis had), 2 koffielepels basilicumolie (olijfolie met heel veel basilicum, peper en zout, stond nog in een potje in de koelkast) en nog wat extra olijfolie. En dan van wizzzzzzzzzz doen, tot dat goed aan elkaar hangt.




Vier kleine paprika's: hoedje afsnijden en leeghalen.




 Het broodmengsel bij de champignons doen, er een handvol in kwartjes gesneden kerstomaatjes bijdoen en er de paprika's mee opvullen.



Afwerken met een laagje mascarpone, hoedje er op en in de koelkast voor morgen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten