zondag 26 mei 2013

Snelle pastasaus

De laatste dagen is er van koken weinig in huis gekomen. Meneer J was op de hort, of ik was op de hort, of het werd zo laat dat het diepvriespizza is geworden. De opkuisactie van de diepvriezer leverde ook gerief op dat eens opgegeten moest worden. En verder had ik gewoon alleen maar zin in chocolade, chips en zoute nootjes.

Maar al die onzin moet natuurlijk wel een keer stoppen. En dus was het tijd voor "kuis-de-groentenlade-uit"-pastasaus. Met parika's, aubergines, uien, kerstomaten en van die witte courgettes.


Dat zag er na een dik kwartier keukenmeditatie zo uit:


 Ik heb daar nog twee dozen Bio-tomatendinges van bij Colruyt bij gedaan, en wat look uit een tube (daarmee is die ook leeg) en uiteindelijk ook nog een bakje champignons. Ik heb dat hele geval nog een half uurtje laten pruttelen en daarmee was er weer eten voor de volgende dagen.


Het kan echt bijzonder simpel, dat veggie-gedoe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten